Referenciaképek

Elmúlt évek munkáiból válogatás
Lakberendezés III.ker. Kis Judit lakberendező másolataEbben a galériában nemrég elkészült referencia képeimből állítottam össze egy kis válogatást.

A képek nem csak az elkészült munkákat, hanem a lakásfelújítás ideje alattiakat, vagy előttieket is bemutatja.

Galéria megtekintése

 

Balatonfüredi Apartman

17

Ez a 17 nm-es apartman Balatonfüred központjához van közel, egy kb. 40 éves épületben. Egyik volt ügyfelem bízott meg a lakberendezési terveinek az elkészítésével. Az ingatlan ugyan megkímélt állapotban volt, de már ráfért, hogy műszakilag és megjelenésében is egy korszerűbb, hangulatosabb arculatot kapjon és hogy ehhez a feladathoz lakberendező segítségét vegyék igénybe!

Galéria megtekintése

 III. kerületi családi ház

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fiatal házaspár felkérésére készültek el ennek a III. kerületi családi háznak a lakberendezési tervei. A lakberendezés és a lakásfelújítás során, burkolatok cseréire új bútorok tervezésére, kivitelezésére került sor.

 

 

Galéria megtekintése

Laptopalkatrész üzlet

Ennél a munkánál Budapest IV. kerület központi részén lévő 60 nm-es üzlettér, kiszolgáló helyiségek és iroda tervezése volt a feladatom, mint lakberendező és tervezői művezető. Az üzletbe teljesen egyedi pultrendszert terveztem , ami ügyfeleim fiatalos-lendületes ízlésvilágát visszatükrözi.

 

 

Galéria megtekintése

Apartman Velencén

Ennek a Velence-Spa-hoz tartozó magán apartmannak a lakberendezési terveit 2009-ben készítettem. Idősebb ügyfeleim kérésére a mai kornak megfelelő bútorokkal és kiegészítőkkel lett berendezve ez a másfél szobás tóra néző kis ingatlan.

 

 

Galéria megtekintése

Legénylakás Budafokon

Vidéken élő, de Budapesten sokat tartózkodó ügyfelem megbízásából vettem részt ennek a 38 nm-es lakásnak a tervezésében, és tervezői művezetésében mint lakberendező. A lakás hangulata vidám és fiatalos. A bútorok mind egyedi tervezésűek.

 

 

 

Galéria megtekintése

Fogorvosi rendelő és váró Érden

8

Nagyon örültem, amikor ennek az érdi fogorvosi rendelőnek és várónak a tervezésével megbíztak. Úgy gondolom minden lakberendező szereti a kihívásokat és szívesen tervez lakásokon kívül más jellegű helyiségeket is.

 

 

Galéria megtekintése

Egyedi gyerekszoba bútor tervezése: Lakberendezés Zuglóban

Ez a gyerekszoba egy 2 éves kislány szobája volt Zuglóban. A bútort juharfafurnéros bútorlapból terveztem meg ami káros anyagoktól mentes felületkezelést kapott. A végeredmény megbízó, lakberendező és asztalos közös munkájának eredménye!

 

 

 

Galéria megtekintése

“Legyen vidám” lakás Újpesten

Ebben a kétszintes lakásban teljes felújítás történt. A megrendelő részéről, az  igény már az első beszélgetés alkalmával egyértelműen kiderült: “Azért is kérjük lakberendező segítségét, hogy vidám legyen a lakásunk”. Voltak bútorok, amik megmaradtak, de többségük cserére szorult és ez meg is történt! :-) A felújítás végeztével a lakásban élő gyerekek mosolya mindent elárult. Remélem sokáig tudják még használni ebben az állapotában.

 

Galéria megtekintése

Tiniszobák lakberendezése Szentendrén és Budapesten

20

Külön kategóriaként szeretném bemutatni azokat a tini szobákat, amiket az elmúlt pár évben volt alkalmam átalakítani. Egyik kedvenc munkáim közé tartoznak azok a megbízások, ahol ügyfeleim meglepetésnek szánják gyerekük szobájának átalakítását és ehhez kérnek lakberendezői segítséget. Ilyenkor ugyan a tervezést még titokban, de a szoba tulajdonosának otthon való tartózkodásának ideje alatt kezdjük el . A kivitelezést pedig egy meghatározott és jól felkészült időpontban indítjuk. Általában 1-2 hét múlva, rendszerint amikor egy táborozásból hazajön a megajándékozott fél, akkor derül ki, hogy szüleivel együtt mit is műveltünk!

 

 

Galéria megtekintése

Kiállítások

14

A galéria több kiállítás képeit is tartalmazza:

1. Optima Forma Kft. 100 nm-es standjának tervezése, mint lakberendező a Construma Kiállításon 1998-ban

2. Saját kiállítás a lakberendező szakma hirdetése érdekében ” Miben segíthet egy lakberendező?” címmel a Magyar Kultúra és Alapítvány székházában Budapesten 2001-ben

3. Gyerekvilág kiállításon Lakberendezők Standja a Papp László Sportarénában 2010-ben

4. Lakberendezők Standja a Hoventa és BNV kiállításon 2011-ben

Galéria megtekintése

Kovácsoltvas bútorokat kedvelőknek

1

Főleg a rendszerváltás utáni pár évben volt igény kovácsoltvas bútorok  alkalmazására. Egy Biatorbágyon lévő lakás tervezésénél azonban 8 év elteltével a bútorok többségének megtartása és felújítása mellett döntöttek, így másodszor is felkértek, hogy az addig többnyire narancs színű hangulat helyett egy kicsit más, modernebb megjelenést kapjon a lakás.

A galéria több lakás referencia képeit tartalmazza!

 

 

Galéria megtekintése

Hat évnél régebbi munkáimból válogatás

1

Ehhez  a galériához az elmúlt 16 év referencia képeiből válogattam képanyagot. A sokféle lakás, szín, stílus, anyaghasználathoz, sokféle ember, ízlés és történet is társul. Egy lakberendező pedig annak örül a legjobban ha az ügyfelein látja,  hogy a végeredménnyel meg vannak elégedve.

 

 

Galéria megtekintése