Lakberendezési tanácsadás

Kiknek ajánlom, hogy lakberendezési tanácsadást vegyen igénybe?

lakberendezés otthon

Amennyiben úgy érzi környezete megjelenésével nincs megelégedve és azon változtatni szeretne, esetleg már bútorai is vannak, de úgy érzi, hogy valami még mindig hiányzik…

Talán képek, kiegészítők, lakástextíliák? Esetleg lecserélne egy-két bútordarabot, és nem tudja eldönteni, hogy milyen legyen az újonnan vásárolt?

 

lakberendezés tanácsadás

Falfestés, vagy csempeválasztás előtt áll, de  nem tudja, hogy milyen stílusban, vagy színben gondolkodjon a meglévő bútordarabok mellé?

Esetleg ingatlanvásárlásban gondolkodik, és nem tudja eldönteni, hogy melyik kiszemelt ingatlant lehetne kevesebb költségből családja igényeinek megfelelően átalakítani?

Teljes tervezési megbízásra ugyan nem adná a fejét, de egy lakberendező véleményét azért szívesen kikérné? Tanácsadás kérhető lakásvásárlás előtt is, amikor felelős műszaki szakember segítségével tudjuk átnézni a megvásárlásra szánt ingatlan műszaki állapotát, hogy ne a lakásfelújítás ideje alatt derüljenek ki nem várt turpisságok! :-) Ennek díja felől kérem külön érdeklődni szíveskedjen!

lakberendezés kis judit lakberendező

Lakberendezési tanácsadás esetén a vállalási területem: Budapest és környéke, főleg Pest megye területei. Ettől eltérő helyeken lévő tanácsadás díja egyedi megállapodás alapján!

Lakberendezés Otthonában, üzletében!

Szolgáltatás díja: első óra kiszállási díjjal együtt: 25.000 Ft,- (Budapest és Pest megye területén)

Minden további megkezdett óra 5000 Ft,-

 

Mire számíthat egy lakberendezési tanácsadás során?

lakberendezési tanácsadás kis judit lakberendező

Annak érdekében, hogy az Önnél eltöltött idő minél hatékonyabban teljen, telefonon, vagy levélben történő előzetes egyeztetés alapján megbeszéljük, hogy a lakberendezési tanácsadást konkrétan mivel kapcsolatban szeretné kérni.

Így a konkrét igényeknek megfelelően,  katalógusokkal, minta anyagokkal, színmintákkal  tudok kimenni Önhöz.

Lakásfelújítás esetén, igény szerint, megbízható kivitelezőket tudok Önnek ajánlani!

Mennyi ideig tart általában egy lakberendező általi helyszínen történő tanácsadás?

Általában 1, de nagyobb méretű ingatlan esetében 2 óra szükséges.