Lakásfelújítás – Kivitelezés

Bár egyre kevesebb lakberendező vállalja magára a lakásfelújítás megszervezését, és az azzal járó megpróbáltatásokat, még is a kivitelezésekben való részvétel az, ami megkoronázza a több heti, vagy akár több havi tervezgetést.

A kiviteli tervek elkészítésének egyik nagy előnye, hogy a lakásfelújítás megkezdése előtt, a kivitelezők pontos árajánlatot tudnak adni!

A begyűjtött és elfogadott árajánlatok alapján, könnyen költségbecslést lehet végezni. Ez után a lakásfelújítás munkamenetére vonatkozóan napra lebontva ütemezési tervet készítünk. Lakberendezői művezetésemmel lakását, üzletét stb. a közösen egyeztetett  tervek alapján, előre megtervezett határidőre felújítjuk Önnek.

201409241955 201409301979 3 201410072006

Miért jó az Önnek, hogy lakberendező segítségét veszi igénybe a lakásfelújítás során?

Önnek csak a velem való egyeztetésekre kell időt fordítania. Az egymást már évek óta jól ismerő kivitelezők nem gátolják, hanem segítik egymás munkáját.

 1. 7. hálószoba lakberendése 4. fürdőszoba tervezése Szentendrén

Az általam ajánlott szakemberek szakterületei a következők:

 • Kőműves: (bontások, falazat építések, ajtó-ablakok cseréje, betonozás stb.) vezetőjük felelős műszaki végzettséggel rendelkezik)
 • Víz-gázszerelő:  (vízhálózat kiépítése, vízóra telepítése, komplett fűtésrendszer átalakítása, kialakítása, napelem és központi porszívó telepítése)
 • Villanyszerelő, riasztó szerelés: - villamos biztonságtechnikai felülvizsgálattal is foglalkoznak (érintés-, szigetelés-, villám-, tűzvédelem, valamint ELMÜ ügyintézések) vezetőjük villamossági mérnök
 • Hideg burkoló: (fali csempézés, padlóburkolat lerakása, természetes kövekkel való burkolatok készítése)
 • Meleg burkoló: (parkettázás, parketta felújítás,  linóleum és szőnyegpadló ragasztás)
 • Gipszkartonos: (falfülkék, gipszkarton álmennyezetek, komplett tetőterek beépítése)
 • Festő-mázoló: (festés-mázolás, tapétázás)
 • Klímatelepítő: (klíma és napkollektor telepítés)
 • Bútor és épületasztalosok, – (galéria építése, lépcső felújítás-gyártás, egyedi bútorok készítése, bejárati és beltéri ajtók készítése beépítése, ablakok javítása, készítése)
 • Függöny és dekorációvarró: (anyagok helyszínen való kiválasztása, előzetes ingyenes árajánlat készítés, felmérés, varrás, anyagok karnissal együtt való felszerelése
 • Kárpitosmester: székek, kanapék, ágytámlák stb. kárpitozása, régi bútorok felújítása

A kivitelezési fázis része, a készen kapható bútorok és kiegészítők beszerzésében való részvétel is. Erre általában kétszer-háromszor fél napot szoktunk szánni ügyfeleimmel. Főleg székek, asztalok és kanapék kiválasztására kerül ilyenkor sor.

Az általam ajánlott kivitelezőkkel a lakásfelújítás ideje alatt, tervezői művezetést, mint lakberendező, Budapest és környékén tudom elvállalni!